Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pensiunea La Traian Murighiol

Pensiunea La Traian Murighiol

Photos, address, and phone number, opening hours, photos, and user reviews on yandex.maps. Preturi mici si oferte speciale.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Oferte, preturi si locuri disponibile la pensiunea morena, murighiol. Contact direct cu proprietarul si rezervare fara comision. Pensiunea 'la traian' este situata in localitatea murighiol, la aproximativ 2 km de bratul sfantu gheorghe si 38 km distanta de municipiul tulcea.

Mese Pescaresti De Exceptie Pensiunea La Traian
vizitati articolul complet aici : http://www.latraian.ro/attraction/mese-pescaresti-de-exceptie/
Camerele se afla in corpuri separate de cladire, ceea ce permite o autonomie a grupurilor in functie de preferinte (afaceri, pescuit, relaxare, evenimente festive). Va asteptam cu drag la pensiunea la traian din județul tulcea. Oaza de liniste si relaxare, pensiunea la traian este localizata in comuna murighiol si are o capacitate de 70 de locuri.

Aflate în imediata apropiere a pensiunii noastre, sărăturile murighiol, vă vor oferi șansa să vă bucurați de frumusețea peisajului natural și de un superb apus de soare la doar 5 minute de mers pe jos.

Toate camerele cat si toate apartamentele dispun de grup sanitar. 5 camere duble, 6 camere triple, 3 camere de 4. Intrucat camerele pensiunii se afla in corpuri unitare.

Pensiunea este situata in delta dunarii, pe malul lacului violet morughiol, nu departe de antica cetate halmyris. Aflata in localitatea murighiol, pensiunea la traian va asigura cazare in camere si apartamente mobilate modern. Oaza de liniste si relaxare, pensiunea la traian este localizata in comuna murighiol si are o.

Pensiunea La Traian Murighiol
vizitati articolul complet aici : https://www.discover-romania.com.ro/pensiunea-la-traian-murighiol-7722.html
Pensiunea la traian murighioljudeţul tulcea. 5 camere duble, 6 camere triple, 3 camere de 4. Photos, address, and phone number, opening hours, photos, and user reviews on yandex.maps.

Situata in localitatea murighiol, pensiunea la traian este una dintre cele mai cunoscute pensiuni agroturistice din delta dunarii.

0340505106, 0727 432165 web pensiune agroturistica aflata in loc. Preturi mici si oferte speciale. Situata in localitatea murighiol, pensiunea la traian este una dintre cele mai cunoscute pensiuni agroturistice din delta dunarii.

5 din murighiol, ☎ telefon +40 340 505 106 cu ⌚ orar şi indicații rutiere. Rezerva online la pensiunea morena 5*, murighiol. 0727 432 165, 0736 688 051.

Pensiunea La Traian Murighiol Updated 2021 Prices
vizitati articolul complet aici : https://www.booking.com/hotel/ro/pensiunea-la-traian.html
5 camere duble, 6 camere triple, 3 camere de 4. Oaza de liniste si relaxare, pensiunea la traian este localizata in comuna murighiol si are o capacitate de 33 de locuri. Oferte, preturi si locuri disponibile la pensiunea morena, murighiol.

Camerele se afla in corpuri separate de cladire, ceea ce permite o autonomie a grupurilor in functie de preferinte (afaceri, pescuit, relaxare, evenimente festive).

Este una dintre primele pensiuni construite in zona murighiol. 0727 432 165, 0736 688 051. 0340505106, 0727 432165 web pensiune agroturistica aflata in loc.

Posting Komentar untuk "Pensiunea La Traian Murighiol"