Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Plata Cu Telefonul Raiffeisen

Plata Cu Telefonul Raiffeisen

Plata cu telefonul este la fel de simpla ca o plata contactless cu cardul. Acum poti face plati cu.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Simplu, rapid şi la fel de sigur ca atunci fac o plată cu cardul. Možete razlikovati kartice u aplikaciji prema. Activează plata automată prin direct debit de la raiffeisen bank și facturile sunt la zi fără să ai grija lor.

Raipay Aplicații Pe Google Play
vizitati articolul complet aici : https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.raiffeisen.mobilepay&hl=ro&gl=US
Pentru platile mai mari de 100 de lei este necesara deblocarea ecranului, iar pentru platile de peste 500 lei se va cere autorizarea prin introducerea. Simplu, rapid și la fel de sigur ca atunci când fac o plată cu cardul. Plata cu telefonul este la fel de simpla ca o plata contactless cu cardul.

Plata cu telefonul prin raipay este la fel de simplă ca o plată contactless cu cardul.

Pentru a putea plati cu telefonul, utilizatorii raipay au de urmat trei pasi simpli: Descarca aplicatia din google play store, adauga cardurile, de debit ori de cei care au un card de cumparaturi raiffeisen bank pot face inclusiv plati in rate fara dobanda, direct cu telefonul. Pentru a putea plati cu telefonul, utilizatorii raipay au de urmat trei pasi simpli:

Pentru a face o plata, clientii. Plata cu telefonul este la fel de simpla ca o plata contactless cu cardul. Možete razlikovati kartice u aplikaciji prema.

Cardul De Debit Standard
vizitati articolul complet aici : https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/operatiuni-curente/carduri-de-debit/card-standard/
Apropii telefonul de pos si platesti, astfel: Plata cu telefonul este la fel de simplă ca o plată contactless cu cardul. Pentru plățile mai mari de 100 de lei este necesară deblocarea ecranului.

Utilizarea mobilului ca instrument de plată contactless la pos deoarece combină două elemente familiare:

Pentru a face o plata, utilizatorul. Simplu, rapid și la fel de sigur ca atunci când fac o plată cu cardul. Pentru securitatea plăților, raipay va cere, din când.

Raiffeisen bank lansează raipay, aplicaţia android prin care clienţii săi pot plăti contactless cu telefonul la comercianţi, conform unui comunicat faţă de alte aplicaţii de plată cu telefonul, raipay permite o înregistrare foarte rapidă a cardurilor, prin tehnologia nfc (near field communication. De astazi, clientii raiffeisen bank vor putea plati cu telefonul, la pos. Există inclusiv scenarii foarte mișto, de exemplu când cobori din birou la masa de prânz doar cu telefonul mobil la tine.

Mi Am Instalat Raipay Aplicația De Payment Raiffeisen Andrei Cismaru
vizitati articolul complet aici : https://andreicismaru.ro/mi-am-instalat-raipay-aplicatia-de-payment-raiffeisen/
Apropii telefonul de pos si platesti, astfel: Pentru securitatea plăților, raipay va cere, din când. Raiffeisen bank lansează raipay, aplicaţia android prin care clienţii săi pot plăti contactless cu telefonul la comercianţi, conform unui comunicat faţă de alte aplicaţii de plată cu telefonul, raipay permite o înregistrare foarte rapidă a cardurilor, prin tehnologia nfc (near field communication.

Solutia de plata la epos de la raiffeisen bank, raipay, a primit un nou design si noi functionalitati.

Interesant la această aplicaţie este că se vor putea face până la 10 plăţi la pos, chiar dacă telefonul nu este conectat la internet. Plata cu telefonul este la fel de simpla ca o plată contactless cu cardul. Descarca si instaleaza aplicatia raiffeisen smart mobile disponibila pentru telefoanele si tabletele cu sistem de operare ios (iphone) si android.

Posting Komentar untuk "Plata Cu Telefonul Raiffeisen"